Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: Stíny v ráji

Šťastná k zbláznění je nyní Tereza Kostková. První manželství s neblaze proslulým proutníkem, režisérem Petrem Kracikem (61), který má dohromady šest dětí, jí způsobilo deprese a trápení.

Proto si tím víc váží druhého manžela, shodou okolností rovněž režiséra Jakuba Nvoty (42), za kterého se loni v létě v naprostém utajení provdala. Ti dva stále vrkají jako holoubci, nicméně podle odborníků jim hrozí určitá nebezpečí.

Tereza, pravda, odmítá tvrzení, že se časem může stát problém z toho, že s manželem tráví čas nejen doma, ale i v práci. Naopak si to pochvaluje. "Probíráme, co Kuba zrovna zkouší, ukazuje mi návrhy scén i dramatizace.

Jsem takhle zvyklá z domova, kde se rodiče taky spolu baví o divadle," svěřuje se Kostková, dcera dvou známých herců. To vše je jistě pravda, přesto kromě staré známé ponorkové nemoci hrozí našim životním partnerům rovněž pracovní neshody.

Pracují spolu v pražském Divadle v Rytířské, kde je Jakub Tereziným nadřízeným. Kdo něco takového zažil, ví, že to může, jak se říká, časem skřípat. Jednoduše řečeno, sotva existuje někdo, kdo jakživ neměl na šéfa vztek.

Cestou domů to člověka přejde. Jenže Tereza ho najde i doma. A to pak může docházet k bouřlivým výměnám názorů... .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden