Moje šťastná hvězda

Tereza Kostková: Tajně se vdala za režiséra!

Začátkem června byla moderátorka StarDance TEREZA KOSTKOVÁ (42) poprvé přistižena ve společnosti s režisérem JAKUBEM NVOTOU (41). Romanticky se procházeli noční Prahou a na první pohled bylo jasné, že jsou víc než přátelé. Že jejich vzplanutí tak rychle přeroste ve vážný vztah, to nikdo nečekal. Podle všeho si totiž Kostková stihla Nvotu už vzít za manžela!

Rodinná sešlost

Zhruba před měsícem si totiž Tereza změnila jméno v katastru nemovitostí na Nvotovou Kostkovou. Když se její okolí snažilo zjistit, jak to tedy s její tajnou svatbou je, odpověděla, že by jí přece smyšlené jméno na katastru neuznali. Potvrdila tak, že se jí skutečně podařilo vdát se bez pozornosti médií.

Svatba se zřejmě konala poslední srpnový den, kdy se sešel rod Kostkových v Housově Mlýně v Táboře, který je známý tím, že se tam konají svatby. Herečka tak definitivně potvrdila svou slabost pro režiséry.

Luxusně ji režíruje

Po rozvodu s režisérem PETREM KRACIKEM (60), se kterým má syna ANTONÍNA (11), byl Nvota první chlap, který se po jejím boku vůbec objevil. Herečka si nedávno pořídila rodinný dům a podle toho, jak začala omezovat své aktivity, se začalo dokonce spekulovat, jestli není těhotná.

Partnera ale stále nepřiznala, přestože už o něm mluvili i její rodiče. Matka Terezy CARMEN MAYEROVÁ (74) o něm prohlásila, že je jí sympatický. To Kostková se o něm vyjadřovala velmi opatrně. „Jeho luxusní režijní vedení si moc užívám,“ tvrdila nedávno s obdivem v očích.

Je znát, že má herečka ráda dominantní muže. Jen aby se Nvotovi nepodřizovala nakonec ve všem. V prvním manželství se jí to příliš nevyplatilo. Tak snad jí to tentokrát klapne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden