Můj kousek štěstí

Tereza Kostková: To je rána! Na StarDance zapomeňte

Smutná zpráva pro milovníky společenského tance a hlavně taneční soutěže StarDance. Letos ji na obrazovkách neuvidíme. O práci přijde i její věrná moderátorka Tereza Kostková, která uváděla všech dosavadních deset řad.


Ani pro Terezu to není radostná novina. Ale protože je optimistické povahy a myslí pozitivně, vidí to z té lepší stránky. Byla ubezpečena, že StarDance nekončí a že se s ní coby s moderátorkou počítá. „Ano, už se to chystá, ale až na příští rok.

Detaily ještě neřešíme, na to je brzy. Vím, že se to chystá, mám tu informaci. Volali, že se mnou počítají,“ konstatuje půvabná herečka s úsměvem. O letošní tučný honorář přijde, a že by ho bývala potřebovala jako sůl.

Koronavirová pandemie se postarala o to, aby měli herci průvan v peněžence. A hypotéka se neptá, zda v zemi řádí zákeřný virus, anebo neřádí. „Je pravda, že člověk v současné situaci musí hlídat hodně finance, protože neví, jak se situace bude vyvíjet - a v naší profesi to určitě bude krapet delší než v jiných profesích - my jako mnoho jiných to pocítíme,“ posteskla si Tereza, která si vzala hypotéku na rekonstrukci pražské vilky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden