Můj kousek štěstí

Tereza Mátlová opusila Janečka!

Tohle asi nikdo nečekal. Partnerka Františka Janečka (72), zpěvačka Tereza Mátlová (41) si sbalila kufry a vztahu s hudebním bossem dala vale! Dlouho přitom vypadali jako nerozlučný pár. Bok po boku spolu kráčeli už celých třináct let a z jejich vztahu vzešla krásná dcerka Emilly Anne (8).

Navštěvovali společně večírky a plesy a před fotografy pózovali se šťastnými úsměvy. Asi nikdo by nehádal, že by se po tolika letech měla dvojice rozejít. Jenomže realita v soukromí je zřejmě trochu jiná.

Tereza prý chtěla od Janečka odejít už dlouho. Neshodnou se mimo jiné ve výchově dítěte, kvůli čemuž vznikají hádky. Zpěvačce vadilo i to, že si ji producent nechce vzít. Tereza toužila po tom, se vdát, zažít ten nadpozemský pocit v bílých šatech a posvětit jejich soužití před oltářem.

Jenomže Janeček tak dlouho váhal, až... Že by se měli brát, zaznělo už v roce 2012. Tehdy pár oficiálně oznámil zásnuby, stejně jako ještě několikrát po tom. Jenomže vždy skutek utekl a ze sňatku pokaždé sešlo.

Právě kvůli tomu všemu zpěvačka už několikrát odešla. "Není to poprvé, co se od něj odstěhovala. Vždycky se k němu ale brzy vrátila," prozradil zdroj, který se s Mátlovou dobře zná. Podle výpovědí našeho informátora vždy Janeček začal Mátlové plánovitě podkopávat kariéru, takže blonďaté krásce nezbylo nic jiného, než se vrátit pod jeho křídla.

Má snad Kateřina tentokrát důmyslnější plán? Pořád je to atraktivní žena, která o ctitele jistě nemá nouzi. Třeba už má ve svém srdci jiného muže, který se o ni postará se vším všudy!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden