Můj kousek štěstí

Tereza Maxová: Dělá ze sebe šedou myšku?

Až překvapivě skromná a nenápadná je modelka Tereza Maxová (46). Sází na přirozenost, na svůj vrozený šarm a eleganci. Její skromnost je velice příkladná, zároveň však budí obavy.

Co když dá kráska nakonec přednost pohodlí a začne zapomínat na to, že kralovala módním přehlídkám? Přece jen, čas je neúprosný a Tereza vychovává tří děti. V šestačtyřiceti už je pro každou moderní ženu naprosto samozřejmé svědomitě o sebe pečovat.

Jenomže když se této plavovlasé bohyně zeptáte, jakým způsobem se stará o svůj půvab, kupodivu se dozvíte, že dbá pouze na základní hygienu, jinak se zbytečně nestresuje. Spoléhá na geny a kromě toho i na to, že s přibývajícími roky člověk už hůře vidí, a tak svoje drobné nedostatky snadno přehlédne.

To, pravda, svědčí o tom, že krásná modelka má smysl pro humor, zároveň o tom, že se stárnutí nebojí. Bohužel zub času také maličko podceňuje. Neobejde se prý jen bez kartáčku a pasty na zuby, vůbec nepoužívá parfémy, na pleť si po vzoru babiček dává okurkové slupky.

V soukromí se nelíčí buďto vůbec, anebo použije pouze řasenku, ale na dovolené se obejde dokonce i bez řasenky. Nalíčit se nechá jen na pracovní akci, to se pak vždycky diví, jak nesmírně prokoukla. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden