Moje šťastná hvězda

Tereza Pergnerová: NECHÁVÁ SYNA, ABY JÍ ŘÍDIL ŽIVOT

Přešlapů už v životě učinila tolik, že se teď TEREZA PERGNEROVÁ (44) bojí o čemkoli rozhodovat sama! Už nikdy nechce selhat, a tak si často nechává mluvit do života. Především od svého syna SAMUELA (18). Dělá ale dobře?

Před svými dětmi NATHALIÍ (10) a synem Samuelem nemá žádné tajemství. Život ji totiž naučil, že lhát se zkrátka nevyplácí. Proto své děti dobře sezná- Vše i pracovní Pořád Samuel přece jen chránit, o matce nikdo dozvěděli, prožívá má ale mila se svou divokou minulostí. A aby jim vynahradila všechno, co jim kdysi upírala, rozmazluje je prý víc, než je zdrávo. Jeden z jejích kamarádů prozradil, že jim koupí vše, na co si jenom ukážou. Všichni z jejího okolí si ale kladou otázku, zda dělá dobře.

Jejímu příteli to začíná vadit

Především syn ji má údajně omotanou kolem prstu. Poslouchá ho naprosto ve všem. Když se mu nelíbí, co matka řekne nebo udělá, Pergnerová mu hned vyhoví. Když se moderátorka chystá někam jít a synovi se to opět nelíbí, nikam nejde! Prý tak řídí celý její život. Kamarádka na ni ovšem práskla, že se to přestává líbit i jejímu současnému partnerovi, s nímž má dcerku Nathalii. S JIŘÍM CHLEBEČKEM (48) už je dlouhých třináct let, a tak má jistě své právo vyjádřit se k výchově nejen jejich společné dcery, ale i jejího syna. Kdysi se tak nechal slyšet, že je Pergnerová na dětech až příliš závislá. To je ovšem podle lidí, kteří se okolo ní točí, pravda. Vše prý došlo až tak daleko, že kvůli Samuelovi odmítá rozhovory i pracovní nabídky.

Pořád se ho vyptávají

Samuel chce pro matku jen to nejlepší. Alespoň to tvrdí, ale není to přece jen trochu jinak? Nesnaží se jen matku odstřihnout od veřejného života? Skutečně se ji snaží chránit, nebo spíš chce, aby se o matce už nemluvilo a jeho si s ní nikdo nespojoval? Jak jsme se totiž dozvěděli, lidé se ho na matku neustále vyptávají. Chtějí vědět, jak prožívá její minulost a jaký na ni má názor. S matčinou minulostí ale on nechce mít vůbec nic společného. A tak moderátorka kvůli Samuelovi odmítá nejen nabídky práce v televizi, ale i na různých večírcích a jiných akcích.
Sama ale prý kdysi přiznala, že svou práci miluje a bez ní by žít nedokázala. Je skutečně ochotna svou kariéru pro syna obětovat? Nebude toho jednou litovat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden