Můj kousek štěstí

Tereza Pergnerová: Ničí ji strach

Mohla by se radovat. Před necelým rokem Tereza Pergnerová (43) začala moderovat realityshow o bydlení s názvem Akce nový domov. Vrhala se do toho s velkým nadšením a nasazením. Mnozí ji chválili za její profesionalitu.

Dalo by se říct, že někdejší moderátorka VyVolených opět nezklamala. Leč televize po odvysílání druhého dílu realityshow stopla pro nedostatečnou sledovanost. Sebevědomí Pergnerové pochopitelně kleslo až hluboko na dno vlastní sebedůvěry.

Podle hlasů, které se ozývají, se s tím moderátorka dosud nevyrovnala. Nyní však dostala druhou šanci. Nabídli jí uvádění alternativy pořadu Mise nový domov. Jenomže tím vrásky z jejího čela nezmizely...     Místo, aby Pergnerová nastoupila před kameru plná energie a pozitivní nálady, působí spíš dojmem nesmělé školačky, která jde do první třídy.

Jako mimořádně citlivá duše ze sebe nedokáže setřást trému, která ji svazuje. Bojí se, aby neudělala nějakou chybu, aby pořad opět neztratil sledovanost a tím definitivně nepohřbila svoji kariéru.     "Uvědomuje si, že další špatný pořad by mohl být ten poslední.

Snaží se nedat na sobě to napětí znát, ale prožívá to hodně," ví čklověk ze štábu. "Vzhledem k tomu, co se stalo naposledy, je její noční můrou, že její pořad zase skončí tak rychle jako minule," dodává zdroj.

Pravděpodobně proto moderátorka nyní na obrazovce působí tak trochu zakřiknutě a nesměle. Jenomže to dobrému dojmu příliš nepomůže! Snad Terezu uklidní alespoň to, že výsledky sledovanosti po prvních odvysílaných dílech dopadly skvěle.

Zatím tedy boduje, tak snad se Tereza opět uvolní. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden