Moje šťastná hvězda

Tereza Pergnerová: Už nemůže dál. Definitivní konec!

O její minulosti toho bylo napsáno už mnoho. A ač sama o sobě tvrdí, že dneska je z ní už úplně jiná žena, pravda je, že ji její černá minulost pronásleduje celý život. A také jí ho pořádně znesnadňuje. Nebýt jejích nahých fotografií a drogové závislosti, dnes by asi patřila k nejlepším českým moderátorkám. To se ale nikdy nestalo.

Jeden neúspěch za druhým

Ačkoli před dvěma lety opět získala šanci dostat se na výslunní a všem dokázat, že pořád je taková, jakou ji známe z minulosti, její návrat se nezdařil. Pořad, který moderovala, náhle kvůli nedostatečné sledovanosti zmizel z obrazovek a s ním i Tereza. Další pokus prý proběhl minulý rok, ale také marně. Lidé se proto ptají, zdali pořad neměl sledovanost kvůli tomu, že nebyl dobře promyšlený, nebo zda za to může sama Pergnerová.

Je totiž známo, že má kromě spousty fanoušků i mnoho nepřátel. A tak jí zkrátka ne všichni přejí úspěch. O to větší měli její odpůrci radost, když zjistili, že se pořad nechytl. Sama Pergnerová prohlásila, že svou kariéru chce definitivně pověsit na hřebík.

Závislá na partnerovi

Už nemá sílu na to, aby se neustále vystavovala na veřejnosti a čekala, zda se nad ní slituje, nebo ji pomluví. V tom horším případě, že jí třeba připomene její divokou minulost. Navíc ani její přítel JIŘÍ CHLEBEČEK (48) nebyl příliš nadšený z toho, že by jeho partnerka měla stále snášet nenávistné komentáře českých diváků, kteří údajně nejsou schopni odpustit nic a nikomu.

Jedna z bývalých kamarádek

Terezy prozradila, že je moderátorka na svém partnerovi závislá. Poslouchá ho na slovo a nikdy o ničem nerozhoduje bez něj. Upnula se na něj a vidí v něm smysl života. Tedy kromě jejich dvou dětí.

Syn SAMUEL (18) už je ale dospělý a nepotřebuje jí. Naopak se prý chová jako její partner, a tak i za ním často chodí a radí se, co má a nemá dělat. Závislá je na ní ale dcerka NATÁLIE (10), která právě pomalu, ale jistě přichází do puberty, a moderátorka se bojí, aby jednou neudělala stejné chyby jako ona sama. K ničemu ji ale nikdy nutit nebude, na všechno si prý musí přijít sama. Kdysi byla Tereza nespoutaná a divoká, dnes je z ní klidná žena, která se upnula na rodinu, aby dokázala v tomhle světě vůbec přežít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden