Můj kousek štěstí

Tereza Pergnerová: Beseduje o drogách

Dalším projektem, jistě opět úspěšným, se může pochlubit Tereza Pergnerová (43). Má v plánu veřejně vystupovat s umělci, kteří se stejně jako ona v životě potýkali s nebezpečnými závislostmi.

Čeká ji záslužný projekt se spisovatelem Josefem Formánkem (48) a zpěvákem Richardem Müllerem (56). Úkolem společného představení jménem Dvě srdce jako klíč bude varovat veřejnost před záludnými omamnými látkami.

Redaktor a cestovatel Josef Formánek se netají tím, že je abstinující alkoholik, a slovenský zpěvák Richard Müller má stejně jako Tereza bohaté zkušenosti s drogami, o alkoholu snad ani nemluvě. Kdekdo má ještě v živé paměti, jak se Richard ve zlínském klubu Golem začal hned při druhé písničce svlékat a brzy nato tvořila jeho "oblečení" jen kytara, za kterou ukrýval nejchoulostivější partie.

Ženy to uvítaly, zatímco majitel klubu tvrdil, že striptýz si neobjednal. Jak vidno, teď bude zpěvák šířit naopak osvětu, polepšil se. Také Tereza je velice silná, jejím heslem je: co mě nezabije, to mě posílí.

Prohlásila, že kdyby její syn Samuel (18) spadl kvůli drogám na dno, nepomáhala by mu a nechala by ho, aby se odtud dostal sám. Přesně tak se totiž závislosti zbavila také ona sama.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden