Moje sladké tajemství

Tereza Vojtková: Dočkala se od něj kruté zrady

Od první chvíle se zdá, že Roman Vojtek (45) našel ve své mladší partnerce Petře Vraspírové (29) tu pravou ženu pro život. Nebo to tak přinejmenším donedávna vypadalo. Po rozvodu s manželkou Terezou (37), kterou herec opustil v době, kdy čekala jejich druhé dítě, všechno nabralo rychlý spád.

Pár se nastěhoval do luxusní vily a začalo se čím dál častěji mluvit o svatbě. A nejen to! Vraspírová s Vojtkem dokonce zatoužili po společných dětech. Aby také ne, mladá muzikálová zpěvačka už má pomalu na rodinu věk.

Jenže jak rychle velké plány přišly, tak zase odešly.

Začíná se vykrucovat

Zatímco Vraspírová se už zřejmě viděla ve svatebních šatech a následně s těhotenským bříškem, Vojtek najednou zařadil zpátečku a novinářům vysvětlil, že miminko teď není jaksi na pořadu dne.

To musela být pro zamilovanou blondýnku obrvojtovská rána. Vojtek chce údajně počkat, až jeho děti z prvního manželství trochu povyrostou, aby se jim mohl nyní maximálně věnovat.

Navěky až ta druhá

S odložením plánované rodiny přichází otázka, jak dlouho bude ale Petra ochotná na něj čekat.

Už od začátku jejího vztahu s Vojtkem jí totiž muselo být jasné, že bude vždycky až ta druhá. A teď se tato skutečnost projevila více než bolestně..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden