Můj čas na kafíčko

Terezu Rambu si manžel získal předstíraným nezájmem!

Můj čas na kafíčko

První dva partnery poznala při společném natáčení filmů.

Dlouhá léta jsme ji znali s příjmením Voříšková. Po svatbě má ale jméno, které zní na naše poměry neobvykle: Tereza Ramba (33). Jí to ale nevadí, protože je spojené s osudovým mužem a otcem jejích dvou dětí.

Na své dětství vzpomíná Tereza Ramba (33) jako na šťastné období. Rodiče o ní tvrdí, že byla hodná i divoká. Maminka Terezy byla hodně opatrovnická, s otcem byla neustálá legrace.

Mladá herečka má také úžasné sourozence. Rodina pro ni byla vždycky tím nejdůležitějším a na tom se nic nezměnilo ani nyní, kdy je vdaná a má vlastní děti.

Sestra začala dřív

Málo se ví o tom, že herečkou byla také Sára (30), mladší sestra Terezy. Ta byla už ve svých sedmi letech byla k vidění ve filmu Kytice. Když jí

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden