Můj čas na kafíčko

Tetovaný truhlář se Radky Pavlovčinové už nabažil

Taková to byla láska! Sociální sítě herečky a zpěvačky Radky Pavlovčinové (34) i jejího milého, účastníka první řady Survivoru Adama Raitera (34), plnilo jedno vyznání za druhým, jenže nic netrvá věčně.

Dnes již bývalí partneři o tom druhém mluví s respektem a úctou – jak se tedy zdá, rozchod proběhl v klidu. Jak je ale možné, že tak velká láska, o jaké ještě v listopadu mluvili, měla tak krátké trvání? Za vším podle všeho stojí jejich vznětlivé povahy.

Adam Raiter (34).

Už po jediném měsíci Radka s Adamem přiznali hádky, tehdy je ještě považovali za koření vztahu, fanouškům to ale po měsíci vztahu přišlo přece jen trochu brzo. Ani společně pořízený pejsek tak nestačil k tomu, aby láska vydržela.

Jenže zatímco Pavlovčinová se zdržuje jakýchkoli komentářů, Raiter, kdysi také krátkodobý přítel influencerky Agáty Hanychové (37), se už teď na svých sociálních sítích zviditelňuje ve společnosti jiných dam. Podle přátel je tak tetovaný truhlář znovu na lovu. Říká se ale, že si stejně žádný vztah déle než tři měsíce neudrží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden