Můj čas na kafíčko

Těžce zkoušený osudem! Podrží ho láska?

Můj čas na kafíčko

Když se herec ze Slunečné po mnoha letech rozvedl, věřil, že už bude lépe. Přišel ale o vše!

Zažil bezpochyby lepší roky než ten loňský. Slovenský herec Maroš Kramár (61) se tím ani netají.

Krom toho, že mu prodělává jeho vlastní divadlo, mu zemřel milovaný tatínek, byl nařčen ze sexuálního harašení a dcera se vykašlala na školu. Nakonec ho dorazil podvod, který ho připravil o peníze.

Natáčení seriálu Slunečná a oblíbeného pořadu Zázraky přírody ho naštěstí finančně drží nad vodou. A v soukromí jeho mladá láska Ina Oravcová (42), manažerka jeho Divadla Vo veži.

Jinak by se už musel herec Maroš Kramár (61) opravdu zbláznit. Není se co divit, že herec rok 2020 vnímá jako nejhorší. Padala na něj jedna katastrofa za druhou!

Smrt milovaného tatínka ho zasáhla

Jako mnoho dalších známých osobností poznal i Kramár, co dokážou hackeři. Napadli jeho účet a snažili se z jeho fanoušků vylákat

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden