Můj čas na kafíčko

Těžká operace připravila Hanu Maciuchovou o šanci mít se svým osudovým mužem dítě!

Můj čas na kafíčko

Mezi herečkami jsou některé, které můžeme po celou jejich kariéru považovat za opravdové dámy. Hana Maciuchová (74) k nim určitě patří. Důstojně čelila i ranám osudu.

Ačkoliv je dlouhá léta Hana Maciuchová jednou z nejoblíbenějších českých hereček, v dětství to rozhodně nebylo jejím snem. V rodném městě Šternberku dokonce svoji první roli oplakala. To ovšem ještě chodila do mateřské školky.

Měla hrát Sněhurku a bránila se tomu, „Nechtěla jsem umřít, ani že by mi nějaký princ dal pusinku,“ vzpomínala v televizním pořadu. „Prosila jsem maminku, aby to vysvětlila paní učitelce, že Sněhurku hrát nebudu. Tak jsem potom dostala Šmudlu.“

Přitahovaly jí i medicína a pedagogie

Když byly Haně čtyři roky, rodina se přestěhovala ze Šternberku do Olomouce. „Můj tatínek byl pilot a za domem bylo velké pole a začínalo letiště,“ vyprávěla. „Piloti si zpestřovali život různými

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden