Můj kousek štěstí

Těžké ponížení pro Ochotskou!

Naděje na usmíření manželů jsou ztraceny. Rosol (32) si našel novou milenku!

Ještě nedávno všichni s napětím očekávali, že manželství moderátorky Michaely Ochotské (32) a tenisty Lukáše Rosola bude slavit velké znovuzrození. Po zimní odluce, kdy se vnadná blondýnka odstěhovala ze společné vily, kde bydleli a sportovec si našel rozptýlení u trenérky Anety Znamenáčkové, se najednou opět začali oběvovat spolu.

Ochotská, která předtím pro svého muže neměla vlídného slova, najednou za ním jela se synkem Andrém (2) přes půl republiky, aby tatínkovi fandila na zápase. Na obzoru se jasně rýsovala vidina velkého návratu šťastné rodinky.

Jenomže teď vychází najevo krutá realita. Happyend, jaký bychom si představovali, se nekoná!

Rosol znenadání představil svou novou milenku! Vyšel s pravdou ven poté, co byl s dotyčnou načapán při vášnivé líbačce přímo na tenisovém kurtu. A není jí Aneta Znamenáčková, se kterou randil předtím, ale jiná sportovkyně, pohledná blondýnka Petra Kubinová, která má ke známému tenistovi podstatně blíže, než manekýnka z televize.

Je to totiž bývalá tenistka. Jako dorostenka bývala velmi nadějnou tenistkou, která měla našlápnuto do české reprezentace. Pak prý ale pokusy prorazit vzdala. Ostatně právě její kvality teď oceňuje sám Rosol.

Ač možná předtím uvažoval, že by Michaelu vzal na milost, teď si uvědomuje, jak si s moderátorkou byl cizí a že vlastně kromě milovaného syna neměli nic společného. Sportovkyně, to je to pravé ořechové, co se k němu hodí.

"Ona hrávala dříve taky tenis, takže tomu rozumí a ví přesně, kdy má fandit a jak mě má podporovat. To se mi na ní líbí a jsme na jedné vlně," pochvaluje si. Své ženě jakoby tím říkal, že ona byla k ničemu!

Pro Ochotskou to musí být obrovské ponížení. Podle jejích výroků z poslední doby všechno nasvědčovalo tomu, že by se k Rosolovi ráda vrátila. Možná chtěla dát jen svému muži zavyučenou. Postrašit ho, že když nebude po jejím, může ho opustit.

Jenomže teď se podle všeho karty obrátily a Ochotská zůstala sama jako kůl v plotě. Zatímco její muž je neustále obklopen krásnými sportovkyněmi, Ochotská na mateřské je takřka odříznutá od světa, ani na večírky ji už nikdo nezve, jako dřív.

.. Jen těžko tak může narazit na nového muže, který by ji nosil na rukách. Navíc s dítětem na krku už nebude tak žádaná jako svobodná a bezdětná... Ale kdo ví, ženská je to pořád pěkná, třeba se brzy i ona ukáže s novým objevem.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden