Můj čas na kafíčko

Těžkou dopravní nehodu si bude Chantal Poullain navždy vyčítat!

Můj čas na kafíčko

Poté, co nedala přednost jinému vozidlu na kruhovém objezdu a těžce zranila jeho pasažéry, nastala na herečku mediální štvanice.

V dětství by asi Chantal Poullain (66) nikdy nenapadlo, že stráví většinu svého života mimo rodnou Francii. Za pětačtyřicet let u nás už zdomácněla a také prožila dramatické věci.

Narodila se ve francouzském Marseille a vyrůstala se šesti sourozenci. Chantal Poullain (66) měla ve svých rodičích vzor. Oba byli umělecky založení. Tatínek byl sochař a architekt, který žil bohémským životem. Doma měl dokonce malou zoologickou zahradu včetně několika pum.

Maminka byla sochařka a malířka. Celé dětství byla Chantal vychovávaná tak, že má pomáhat těm, kteří to potřebují. Viděla doma dobré příklady. Když měli například navíc oblečení, dávali ho do dětských domovů.

Matka Chantal rovněž hodně pomáhala dětem v cizině, formou adopce na dálku. Chantal sama toužila mít rovněž hodně dětí, to

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden