Můj kousek štěstí

Těžký život s hypochondrem

Neuvěřitelné věci vycházejí najevo o manželství Adély Gondíkové (47) a Jiřího Langmajera (55). Před dvěma roky se po desetileté známosti vzali a tehdy byla nevěsta přesvědčena, že komplikovaného umělce a proslulého donchuana, dobře zná.

Životní druh ji ale neustále překvapuje, a těžko říct, zda výhradně příjemně. „Kolem padesátky jsem měl takové období, kdy jsem začal pochybovat sám o sobě, a tím začalo pochybovat celé moje tělo. Měl jsem pocit, že už se mi nikdy nepostaví,“ veřejně teď prohlásil Jiří v televizním pořadu po boku manželky, která div neupadla, když to slyšela.

Co nadělá...

Adéla má smysl pro humor, a tak partnerovo vystoupení nějak přestála. Zvykla si. V zimě se herec předvedl národu na soukromém videu nahý, a ještě to drze vydával za omyl. „Vůbec mi nevadí, že se to stalo,“ řekl. Je exhibicionista?

Chodící lékárna

Co se týká zmíněných pochybností, zda je dostatečně mužný, Langmajer to jistí pilulkami, které svědomitě polyká. „Tobě jsem přinesl taky, a ještě jsi nesnědla ani jednu. Je to pro ženy těsně před přechodem,“ oznámil zkoprnělé Adéle, že i pro ni sehnal prášky, pro změnu určené ženám.

„Já to jím pravidelně, protože si myslím, že mi to pomůže, jako ostatně asi dalších čtyřicet pilulek denně,“ chlubí se fešák a dodává, že čím jsou léky barevnější, tím větší radost mu dělají. Manželka bez mučení přiznává, že Jiří je skutečně něco jako chodící apatyka.

Schraňuje ohromující množství léků a tvrdí o nich, že jsou přírodní. Vrhl se i na čaje. „Vypadá to jako pytle od sena. Přesypává si to do dóziček a nadepisuje si je podle účelu,“ říká herečka a moderátorka.

Šup do rybníka...

Manželé se seznámili při natáčení filmu Doktor od jezera hrochů. Černovláska Jiřího zaujala tím, že kašlala, což ho coby zapřisáhlého hypochondra nadchlo. Začali se kamarádit, až se z toho vyvinula životní láska. Adéla se s Jirkou nenudí.

Zábavné je i jeho otužování, kdy si prosekává v rybníce led a vrhá se tam k pobavení celé vesnice údajně nahý. Jeho žena nejspíš došla k závěru, že je lepší, když se nahý předvádí na internetu všem, než kdyby se ukazoval jen jedné, a mává nad tím rukou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden