Můj kousek štěstí

Tina Turner - Nohy, které miluje celý svět

Můj kousek štěstí

V anketách o nejvíce sexy zpěvačku se Tina Turner (77) objevuje už po několik desetiletí. Vděčí za to svým štíhlým nohám, které si neváhala pojistit na několik milionů!

Kdo by si myslel, že tahle dračice, které se nejčastěji přezdívá rocková babička, měla celý život na růžích ustláno, ten by se šeredně pletl. Její životní příběh je vystřižený jako z nějakého neuvěřitelného filmu. Ten, kdo Tinu Turner znal v první polovině jejího života, by jen sotva hádal, že jí jednou bude ležet u nohou celý svět, a to doslova.

Cítila se nechtěná

Rodina a mateřská láska, kterou mnozí z nás považují za běžnou a samozřejmou, byla pro Tinu Turner, vlastním jménem Annu Mae Bullock, něčím nepoznaným. Narodila se na farmě v Tennessee a prvně ji rodiče odložili v pouhých

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden