Můj kousek štěstí

Tipy pro krásnější řasy

Která žena by nechtěla vládnout krásným pohledem. Dlouhé a husté řasy tváři dodají přitažlivý výraz a sex-appeal. Co učinit pro svůdný pohled bohyně?

Proč je odličování tak důležité?

Základem všeho jsou v první řadě zdravé řasy. Pro jejich správný růst můžete udělat mnoho. Důležitější než všechno ostatní je správné a důkladné každodenní odlíčení. Pokud totiž chodíte spát s řasenkou, tak se vám pod její vrstvou mohou řasy během noci polámat. Při odstraňování očního make-upu používejte vatové tampony. Pakliže se chcete vyvarovat poničení řas, tampon s odličovacím přípravkem na řasy pouze jemně přiložte a nechte chvilku působit. Po krátkém čase jedním tahem líčidla setřete. Rozhodně zapomeňte na drastické čištění a mnutí. Je samozřejmostí používat při odlíčení kvalitní prostředky. Vsadit můžete na micelární vody, které spolehlivě odmastí a důkladně vyživí.

Pro kvalitní růst vašich řas

Stejně jako dopřejete své pleti na obličeji extra péči, výživné masky a speciální blahodárná séra, tak byste i řasám měly dopřát kvalitní výživu po odlíčení, která podnítí jejich růst. Pokud sáhnete po kvalitním séru, mohou vaše řasy při pravidelné aplikaci vyrůst až o dvojnásobek své délky! Vyživující přípravky na řasy mají také tu schopnost, že po jejich dlouhodobém používání jsou řasy tmavší, a dokonce mnohem méně vypadávají.

Dokonalé natočení

Klasická řasenka mnohdy řasy dokonale nenatočí. Od toho jsou jiné pomůcky – třeba kleštičky na řasy. Bát se ji rozhodně nemusíte, i když okolo jejich používání panuje mnoho mýtů a nepěkných historek. Stačí troška cviku. Nejlepšího efektu dosáhnete, pokud kleštičky přiložíte co nejblíže k linii řas a na pár vteřin je scvaknete. V obchodech seženete i nahřívací, díky kterým bude efekt ještě výraznější a dlouhodobější. Kleštičky se používají výhradně na nenalíčené řasy.

Správné nanesení řasenky

Před aplikací se ujistěte, že řasy nejsou mastné, protože na nich barva nedrží. Řasenku nanášejte pomalými tahy směrem ven. Nejlepší jsou dvě vrstvy. Pokud se stane, že se řasy slepí, použijte k jejich rozlepení kartáček na řasy. U spodních řas platí, že méně barvy znamená vždy více elegantního efektu. Pravidelně sledujte také konzistenci řasenky. Když se v ní začnou dělat žmolky, je čas vyměnit ji. Dalším vodítkem je doba použitelnosti. Z hygienických důvodů se doporučuje řasenku měnit po každých třech měsících.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden