Staré dobré časy

To byla ale Itálie!

Staré dobré časy

Kdysi vytvořili nejkrásnější pár českého filmu minulého století. Po rozvodu se nenáviděli skoro až za hrob.

Chlap jako skála s charakterem věčného bojovníka. A nejobletovanější herečka tehdejší doby. Radoslav Brzobohatý a Jiřina Bohdalová.

On se oženil už ve dvaceti letech. K oltáři tenkrát zamířil se svou studentskou láskou z DAMU Jarmilou Kolářovou. Když je po studiích rozdělily umístěnky, které Jarmilu poslaly do Jihlavy a Radka do Olomouce, rozhodli se vyřešit věc tak, jak se to tehdy dělalo. Vzali se.

Po deseti letech hra na manželství skončila

Nějakou dobu fungovali jako úplně normální rodinka. Přestěhovali se do Příbrami, kde měla mladá paní maminku. A brzy byli tři. To když se jim narodila dcera Radana.

Jenže vycházející superhvězdě českého filmu začala být brzy oblast malá. Stále víc času trávil o pár kilometrů dál, v Praze. Po deseti letech hra na manželství

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden