Můj kousek štěstí
To koukáš, Stropnický! Verunka už má chlapa
Mluví o Agátině těhotenství, miminko prý bylo chtěné... Celá rodina se na ně těší
To koukáš, Stropnický! Verunka už má chlapa

Stropnickému vytřela zrak. I ona už je zase zadaná! Každá mince má ale dvě strany a zdá se, že na té druhé stojí šokovaná manželka hereččina nového muže.

Již delší dobu Veronika Žilková (60) avizovala, že čeká na novou lásku. Vztah k velvyslanci ČR v Izraeli Martinu Stropnickému (65), s nímž se rozvádí, když jí utekl za jinou, možná ani nebyl tak silný.

Inu, herečky mají široká srdce. „Sedím u otevřeného okna a čekám, co přijde,“ prohlásila umělkyně. „Jsem vlastně skoro volná,“ dodala.

Neztrácí čas

Velvyslanec si teď může bez výčitek užít známost se svou podřízenou Markétou Horňákovou (30), což ostatně dělal i během manželství. „Určitě nechci nikoho mladšího, co bych s ním dělala?“ říká herečka zlomyslně a naráží na manželův románek, neb Stropnického blondýna je o pětatřicet let mladší.

Žilková ale hledá opravdového chlapa, tak jako už tolikrát. Potřetí se rozvádí, ale jednou to přece musí přijít. Kdo ztratil naději, ten napůl zemřel.

Přitom Veronika je živá až běda. Ve snaze ukázat nevěrnému choti, celé republice a celému světu, že je o ni zájem, neztrácí čas a jedná. Podobně jako její dcera Agáta Hanychová (37), která už s Jaromírem Soukupem (53) čeká dítě.

Z jiného světa

„Ano, někoho jsem potkala,“ netají se nadšením. Nový objev se jmenuje Josef Holomáč (62), někdejší kytarista rockové skupiny Argema. „Ten muž je úplně z jiného světa,“ upozorňuje herečka, což zní zlověstně.

Když rocker střídá velvyslance, bude to drsná změna. Možná ještě drsnější než se zdálo. Holomáč je totiž, dle všeho, ženatý a jeho žena Martina se ho nejspíš jen tak nevzdá.

Pro Veroniku má navíc jasný vzkaz. „Je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá,“ prohlásila rozčíleně poté, co se vztahem s jejím mužem Žilková všem pochlubila.

Předchozí článek
Související články
Moje šťastná hvězda / 18.10.2024
Byl na vrcholu sil, svět mu ležel u nohou. Pak ale přišla osudová nehoda a Jan Potměšil (58) skončil na vozíku.  Získal si srdce diváků, milovali ho díky filmu Bony a klid či pohádkce O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Ale osud mu rozdal jiné karty, než které si přál. Zlom přišel v jediné vteřině 8. prosince 1989. […]
Můj čas na kafíčko / 18.10.2024
Mnoho lidí nechápe, proč se stále nevzali. Anonymní zdroj z blízkého okolí moderátorky Kristiny Kloubkové (47) tvrdí, že se k ní měly dostat informace, že před ní partner Václav Kuneš (49) tají nemanželské dítě. Sám do vztahu s moderátorkou vstupoval s tím, že má dceru Aine z předchozího vztahu. Náš zdroj ale tvrdí, že to […]
reklama
Došla Felixovi trpělivost a chce Patrasovou zavřít do léčebny?
premium
S někdejší hvězdou dětských srdcí je to podle všeho špatné. Nechce se prý léčit a potíže s alkoholem se u Dády Patrasové (68) stupňují. Myslí Felix Slováček (81) na krajní řešení? Nejspíš došlo na to, čeho se mnozí nejvíc obávali. Když už se zdálo, že Dáda Patrasová (68) kvůli nemocné dceři dokáže omezit pití, přišlo […]
Má doma prvňačku, do školy ji ale Kristýna Leichtová (39) neposlala. Rozhodla se, že bude Dorotku (6) učit sama. Herečka ze seriálu Zalez do spacáku prohlašuje, že se jí nelíbí současný školní systém. I bez odborného vzdělání si tak troufne učitele nahradit. Jen aby to nedopadlo jako s jejím nevalným podnikáním… Režíruje i režiséra? Navíc se […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz