Moje šťastná hvězda

To nikdo nečekal! Dojde snad na překvapivý rozvod?

Moje šťastná hvězda

Vypadali jako idylický pár a všichni si mysleli, že jejich láska překoná všechno. Jenže teď to vypadá, že má Prachař kromě Rybové i milenku.

Už jedno manželství se mu rozpadlo a tehdy to bylo pořádné drama. DAVID PRACHAŘ (63) před lety opustil DANU BATULKOVOU (64) kvůli mladší LINDĚ RYBOVÉ (47). Udělal to samé znovu?

Hvězda seriálu Ulice a Dobré zprávy Linda Rybová (47) údajně řeší v poslední době nepříjemné záležitosti. Její manželství s hercem Davidem Prachařem (63) se má nacházet ve složité krizi. Možná za to mohou dlouhodobé spekulace o tom, že herec svou mladší a stále krásnou partnerku podvádí s jinou ženou.

Co je na nich pravdy a opravdu je možné, že by to mohlo v blízké budoucnosti způsobit rozvod? Když Linda Rybová do vztahu a později manželství s Davidem Prachařem vstupovala, moc dobře věděla, co je zač. Není totiž žádným tajemstvím, že před lety právě kvůli ní opustil svou manželku, herečku Danu Batulkovou (64).

A to i přes to, že spolu přivedli na svět syna Jakuba (39) a dceru Marianu (28). Právě Mariana v té době byla ještě hodně malá a samozřejmě pro ni rozchod rodičů byl velmi složitý. I proto svému

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden