Můj čas na kafíčko

Tofiho tajné manévry kolem Gotta!

Producent úspěšného muzikálu Děti ráje, Sagvan Tofi (52), chystá na jaro příštího roku další bombastický muzikál Čas růží. Ten bude celý postavený na motivech největších hitů Karla Gotta (77).

A nejen to! Podle Tofiho se nebude jednat o Gottův životopis, ale každý si v něm něco z českého slavíka určitě najde. Čím rebelská hvězda a král večírků božského Káju tak uhranul, že kývnul na spolupráci s ním? Vydrží Gott takový zápřah a náročný dohled nad zbrusu novým projekttem i navzdory svým zdravotním problémům?

Mistr maluje pro muzikál obraz

„Božský“ Karel bude mít v muzikálu speciální funkci. Stane se z něj supervizor. „To znamená, že do příprav muzikálu budu trochu kafrat“, uvedl na pravou míru sám Gott. Součástí muzikálu bude ale vedle Mistrových písní také vlastnoručně namalovaný obraz. Ten bude hrát v představení důležitou roli v podobě osudu velké celoživotní lásky. Gott je s dosavadní přípravou spokojený. „Muzikál se podle mého názoru krásně rodí,“ prozradil zpěvák a doplnil, že je na to náležitě pyšný: „Hned na první dobrou jsem zkrátka věděl, že Sagvanův námět má nápad“. A to bylo pro Gotta nejdůležitější. Tofi to vidí stejně a o Mistrově tvorbě sám říká, že jeho písně jsou na české scéně ty nejsilnější. Co ale Gottův zdravotní stav? Nenabírá si toho na bedra už trochu moc?

Gott umí Tofiho pěkně vystresovat!

Když měl Sagvan Tofi nastoupit přes Mistra a ukázat, jak si muzikál představuje, pěkně se zapotil. A to i přes to, že jeho pěvecký repertoár procházel a poslouchal šest let během každé volné chvilky. „Když jsem za Karlem šel, byl jsem strašně vystresovaný. Věnoval jsem přípravám dlouhé roky a najednou jsem seděl před ním a čekal na ortel,“ svěřil se Sagvan. Ten den prý považoval dokonce za jeden z nejdůležitějších v jeho životě. Příběh má tvořit asi pětadvacet písní. Tofi, kterého znovu vynesl na vrchol jeho první úspěšný muzikál Děti ráje, složený z hitů Michala Davida, si tak mne ruce. Bude mít Čas růží ještě větší úspěch, který vydělá miliony?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden