Můj kousek štěstí

Tohle těhotenství je jiné... Ale proč?

Přémo, tak co sis navařil, to si i sněz – čili: Koukej si ji vzít...

Snad si čekání na druhého potomka Eva Burešová (28) opravdu užívá, od srdce to představitelce Viki ze seriálu ZOO přejeme. Vede ale dost zvláštní řeči.

Okolnosti druhého těhotenství Evy Burešové (28) dávají tušit, že kdesi v pozadí přešlapuje jeden nežádoucí faktor. A tím je zřejmá nejistota. Svobodná matka malého Nathaniela (5) může srovnávat.

První těhotenství si, jak říká, užívala o poznání bezstarostněji. A teď se jí střídají nálady, padají na ni snad i chmury s obavami. „Teď mám mnohem větší strach. Na všechno jsem opatrnější,“ přiznala herečka.

Je za těmito nežádoucími pocity vzpomínka na dobu po prvním porodu, kdy to její tehdejší partner, jinak skvělý baskytarista Michael Krásný (38) „přestal zvládat“? Eva prý celé noci probrečela do polštáře a protože je věřící, ptala se Boha, zda a jak pokračovat. Napověděl jí správně.

Možná i proto dnes střídají chmury nálady plné naděje a radosti, kdy těhule nadšeně ukazuje rostoucí břicho a s přehledem fanynkám, které jí to vyčítají, odpovídá: „Paní! Já dneska na ulici potkala staršího chlápka bez trička. Ten pupek měl daleko větší než já a nikdo mu nic neřekl. Prostě mu bylo vedro! A mně je taky!“

Nutno konstatovat, že Evě to na fotografiích, které dává na odiv, velmi sluší. Je jisté, že pozitivní hormony, které v jejím těle nyní převažují, dělají skvělou práci. Když přijede miláček, kuchař Přemysl Forejt (35), musí být její krásou unešen.

Minimálně stejně jako fanynky Evy Burešové, jež upozorňují na její štíhlé nožky. Ano, všechno na první pohled vypadá úžasně, jen nesmíme příliš přemýšlet nad budoucností šťastného páru. Bude vše zalité sluncem i nadále?

Tak se možná ptá i nejistá duše budoucí dvojnásobné maminky. Herečka je sice slavná a jistě i dost bohatá, ale životní jistotu jí může dát především svatební zvon. Ten je ovšem zatím protivně hluchý...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden