Moje šťastná hvězda

Toho pravého Marika Procházková stále nenašla

Moje šťastná hvězda

Všichni muži ji až doposud zklamali. Kdy se to už zlomí?

V rolích rázných žen se Marika Procházková (49) už několikrát velmi osvědčila. Ale ve skutečnosti to má naopak – je poměrně plachý a uzavřený člověk, který si hlídá soukromí a hned tak někoho si do něj nepustí.

Sošnou Mariku Procházkovou (49) nelze přehlédnout a zapomenout nelze ani na postavy, které hraje. Nebývají to sice ty hlavní, ale to jí vůbec nevadí, dovede jim vtisknout punc výjimečnosti: vzpomeňme třeba na Miládku z Ulice, doktorku Vali Slavíčkovou z Modrého kódu nebo maminku Katku Staňkovou z Trpaslíka.

Málem skončila v mateřské školce

Pochází z herecké rodiny, tatínek byl známý a uznávaný divadelní herec Bořek Procházka (†82) a maminka Marika Skopalová (79), která nejen hrála, ale v

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden