Moje šťastná hvězda

Toleruje Gondíková muži milenky?

Někteří muži se nemění. A nejspíš do této kategorie spadá i herec Jiří Langmajer (58). Odpustí mu manželka Adéla Gondíková (50) občasný románek s jinou ženou?

Hvězda seriálu Ulice Adéla Gondíková (50) by snad měla mít svatozář. Doneslo se nám od dobře informovaného zdroje, že ji má občas podvést její manžel, herec ze seriálu Specialisté Jiří Langmajer (58). Herečka mu to ale údajně toleruje, protože o něj nechce přijít.

Jednoduše prý ví, že se nikdy nezmění, a miluje ho takového, jaký je. Opravdu je tak neuvěřitelně tolerantní?

Vždy vypadali jako reklama na štěstí.

Nechce o něj přijít

Povídá se, že skutečně ano! Je pro ni prý důležité, že se k ní vždy vrátí a milenky pro něj citově nic neznamenají. Prostě má stále v sobě lovce, který nedokáže odolat pokušení. Své by o jeho milostných eskapádách mohla dlouhé hodiny vyprávět jeho první manželka Kamila Langmajerová (53).

Milenek měl hodně

Ta mu sice porodila dvě dcery, ale on ji podváděl, kudy chodil. Jeho charismatu nedokázaly odolat třeba Máša Málková (40), Ivana Jirešová (46) nebo i modelka Petra Faltýnová (46). Kamila mu ale vše tolerovala, dokázala se přes to vždy přenést. Jejich manželství skončilo až v okamžiku, kdy potkal právě svou současnou manželku.

Podvedl i Adélu?

S ní ale zažil zajímavé začátky, protože ho bulvární fotografové přistihli v baru s herečkou Eliškou Křenkovou (34). Z pořízených snímků je patrné, že na schůzce jen těžko řešili jen pracovní záležitosti.

A kdoví, možná vše neskončilo jen na baru, ale později si Langmajer krásnou herečku vzal někam, kde měli větší soukromí. To už si samozřejmě ale domýšlíme a potvrzené to nemáme.

Pes je jeho parťák, nedá na něj dopustit.

Všechno jsou jen pomluvy?

Ať tak, či onak, byla by škoda, kdyby Langmajer podváděl svou současnou manželku, která mu byla vždy oporou a kdysi mu doslova zachránila život, když utápěl svůj žal v alkoholu a prášcích na uklidnění.

Pevně ale věříme, že se jednalo jen o pomluvy či polopravdy. Nechce se nám věřit tomu, že by Gondíková manželovi tolerovala nevěry. Vždy to byla sebevědomá žena, která znala svoji hodnotu a něco takového k ní prostě vůbec nesedí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden