Můj kousek štěstí

Toleruje manželovi mladou milenku?

Konec idylky?

Vypadají jako dokonalý pár. Zdání ale možná klame. Dokonce se povídá, že už nějakou dobu mají tak trochu volný vztah. Jen klepy, nebo realita, kterou by u nich nikdo nečekal?

Skandály se jim až dosud vyhýbaly. Působili jako reklama na štěstí. Teď se zdá, že manželství Dany Morávkové (51) a Petra Maláska (59) možná není zcela bez poskvrnky.

Už nějakou dobu se spekuluje, že jim to příliš neklape. Nyní se dokonce proslýchá, že hudebník má milenku. A co víc, jeho žena o tom možná dokonce ví.

Jiná náruč?

Herečka je známá svou zálibou v kabelkách, má vlastní kolekci, některé kousky sama navrhuje. Do toho divadlo, natáčení Ordinace v růžové zahradě a další povinnosti. Na utužování manželství tak jistě příliš času nezbývá.

Pokud už se doma náhodou potkají, možná jen vyřeší pár běžných záležitostí a jdou si lehnout. V takto zažitém stereotypu není ničím výjimečným, když si dříve či později jeden z manželů najde nějaké povyražení v náruči jiného protějšku. Byl by Malásek něčeho takového ale schopen, když se současně tváří jako milující a oddaný manžel?

Zprávy o jeho nevěře mohou být jen pouhé klepy. Stejně jako zvěsti o tom, že Morávková mu sem tam nějaký ten úlet toleruje a razí heslo, že příležitostný flirt může vztahu prospět. Tím spíš po mnoha letech.

Dokonalost v ohrožení

Nedá se předpokládat, že by případné zálety Maláska jejich stabilní manželství jakkoli ohrozily. Nakonec, možná s tichou tolerancí Morávkové trvají už roky, kdoví.

Horší by pro manžele bylo, kdyby něco z toho prasklo. Stačila by jedna jediná fotka a aura dokonalého páru by byla v tu chvíli navždy pryč. Byla by to vlastně docela škoda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden