Moje šťastná hvězda

Toleruje mu milenky, aby zachránila jejich manželství?

Moje šťastná hvězda

Snaží se navenek působit jako věrný manžel, a přitom si stále užívá s jinými ženami? S ohledem na jeho bouřlivou minulost by to asi nikoho nepřekvapilo.

Po boku ADÉLY GONDÍKOVÉ (48) se JIŘÍ LANGMAJER (56) změnil k nepoznání. Tedy, alespoň to tak vypadá. Je to tak ale i ve skutečnosti, anebo je pravda trochu někde jinde?

Jako ten nejlepší manžel na světě působí v posledních měsících úspěšný a rovněž velmi oblíbený herec Jiří Langmajer (56). Bývalý bouřlivák a lamač ženských srdcí se podle svých slov hodně změnil díky své manželce, herečce, známé ze seriálu Sestřičky Modrý kód Adéle Gondíkové (48).

Opravdu mu manželka stačí?

Opravdu mu ale už v životě stačí pouze jedna žena, anebo si za zády své manželky užívá i s jinými? V posledních letech se Jiří Langmajer otevřeně nebojí mluvit o tom, jak mu jeho manželka změnila život, naučila ho chovat se k ženám úplně jinak, než to dělal v minulosti.

„Změnila mě ve všem a zcela zásadně,“ tvrdí úspěšný herec, který má přitom na svém kontě spoustu románků z minulosti.  O to víc je podezřelé, že má být

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden