Moje šťastná hvězda

Toleruje manželka Čenskému opravdu milenky?

Už více než třicet let je JAN ČENSKÝ (62) ženatý. Recept na fungující vztah je možná naprosto šokující. Povídá se, že mu manželka DANA (58) už dlouho toleruje milenky!


Hvězda seriálů Dobré zprávy či Sedm schodů k moci dlouhodobě platí za lva salonů. Říká se, že Jan Čenský (62) nenechá žádnou sukni na pokoji. Jeho postupující věk prý nehraje roli. Možná mu naopak přidává v jeho loveckých schopnostech.


Herec nedávno sám přiznal, že to s ním manželka Dana (58) neměla jednoduché. Podle něj musela skousnout missky a modelky, občas také nějaké děvče zavolalo. Mnohokrát se povídalo, že moderátor soutěží krásy „ulétl“ a s některou kráskou prožil divoký románek.


Přítomnost krásných žen si vždy velmi užívá.

Mimochodem, spekulovalo se i o jeho vztahu s bývalou lyžařkou Kateřinou Neumannovou (50). Jestli je to pravda, nebo ne, je otázka. V každém případě jeho drahé polovičce musela za ty desítky let snad narůst svatozář.

Románek s květinářkou

Tím spíš, že herec minimálně jednu „bokovku“ ututlat nedokázal. Paparazzi ho v roce 2008 vyfotili, jak se ve Zlíně vášnivě líbá s květinářkou Janou Kroupovou (49). Musel s pravdou ven, nešetřil omluvami a všechno nakonec vyžehlil.

V českém showbyznysu však kolují informace, že od „zlínské aférky“ paní Dana rezignovala. Dokonce některé informace tvrdí, že se dohodli, že mu bude sem tam nějaký úlet tolerovat.

Idylka zase jinak

Jestli jim to vyhovuje, tak proč ne. Čenský může být díky tomu v klidu a jeho manželka vlastně také. Možná i tak může vypadat manželská idylka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden