Moje sladké tajemství

Tomáš Klus: Přivede ho jeho žena na mizinu?

Co vydělá, rozfofruje na bujarých večírcích!

Manželé Tomáš (31) a Tamara (30) Klusovi jsou známí svým alternativním přístupem k životu. Vyznávají budhismus a jejich životy jsou protkány mnohými moudrými úvahami o životě. Jakoby nedělali nic jiného než se spolu bavili o duchovních záležitostech.

Ty praktické totiž spolu neřeší.

Splácí drahou hypotéku

Tomáš je ve své práci úspěšný, ale vzal si zřejmě větší sousto, než dokáže zvládnout. Pořídili si s manželkou pozemek v Mníšku pod Brdy v hodnotě pěti milionů korun.

Ani Klus nemůže být živ jen ze vzduchu omaštěného větrem.

Musejí ale bydlet v chatičce. Na dům nezbývají peníze. Klusovi totiž nejdřív potřebují umořit hypotéku, kterou si na koupi pozemku vzali.

Peníze posílají dál

Tamara Tomáše seznámila s projektantem, který jim pomůže navrhnout ekologicky šetrný dům.

To ale také není levná záležitost. „Peníze pro nás nehrají v životě prim,“ básní Tamara, zpěvačka, která si zatím nevydělala ani na slanou vodu. „Když máme peníze, tak je většinou pošleme dál,“ přitakává Klus.

Zvou prý klidně kamarády na opulentní večeře nebo na své chatě hostí deset lidí. Jde vidět, že ještě nikdy nestrádali. Se třemi dětmi si za chvíli zbytečné výdaje rozmyslí. Tamara sice Kluse do bydlení v přírodním stylu nadchla, ale z domácí zeleniny nemůžou být živi věčně.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden