Moje šťastná hvězda

Tomáš Plekanec: Zanedbává svou náročnou milenku

Na první pohled vypadají oba spokojeně, ale ve skutečnosti je to prý úplně jinak. Hokejista Tomáš Plekanec (36) se teď naplno věnuje své hokejové kariéře a na partnerku Lucii Šafářovou (32) mu nezbývá příliš času.

Věčně je na ledě, a když má chvilku času, chce si od náročných tréninků a zápasů odpočinout. Šafářová to na jednu stranu chápe, ale na tu duhou ji to údajně i trochu mrzí. Podle jejích přátel je Lucie až příliš tolerantní a Plekancovi by odpustila snad úplně všechno, protože je do něj prý zblázněná.

Kašlal na ni

Na některých významných a důležitých událostech by se ale partneři měli navzájem podporovat. Nedávno Lucie definitivně ukončila svou dlouholetou tenisovou kariéru. Hrála poslední zápas a pochopitelně to pro ni bylo velmi emotivní.

Uzavřela za sebou jednu kapitolu života, nicméně její partner Tomáš tam pro ni v tu chvíli nebyl. Údajně měl důležitý hokejový zápas, který přece nemohl zmeškat. Šafářová tak celou situaci musela zvládnout sama.

Všichni přítomni byli překvapení, že Plekanec nebyl Šafářové v tak důležitý moment po boku. Ona se přitom snaží ho podporovat, jak se dá, a často chodí sledovat i jeho tréninky. Prý ji mrzelo, že Plekanec nemohl dorazit.

Je to opravdu vážné?

Přátelé Šafářové se nám svěřili s tím, že Lucie se dokáže zamilovat k zbláznění, ale málokdy to má dlouhého trvání. Po chvíli si vždy sundá růžové brýle a ze vztahu odejde.

V minulosti randila například s pohledným Američanem nebo s tenistou Jakubem Lustykem (30). Vždy byla přesvědčená, že to bude ten pravý. Chce tedy s Plekancem doopravdy strávit zbytek života? Je tu totiž možnost, že si to za pár týdnů zase rozmyslí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden