Můj čas na kafíčko

Tomáš Řepka si kvůli Vlaďce Erbové rozbil rodinu, ale stejně ho nakonec opustila!

Můj čas na kafíčko

Druhé manželství pro oba dva ztroskotalo mnohem dřív, než čekali.

Vztah modelky Vlaďky Erbové (39) a jejího druhého manžela, fotbalisty Tomáše Řepky (46) ve své době často plnil stránky bulvárních novin. Jeho nevěrou začal, její nevěrou, jak se zdá, skončil.

Původní profesí byla Vlaďka Erbová manikérka. Díky svému atraktivnímu vzhledu se prosadila jako modelka; vysloužila si přezdívku „česká Halle Berry“ pro svoji podobu se slavnou americkou herečkou. Modelky si většinou za partnery vybírají úspěšné muže z různých odvětví, často herce nebo sportovce.

Vlaďka - podle výčtu jejích dosavadních osudových chlapů - je ten druhý případ. Nejprve se provdala za hokejistu Zdeňka Bahenského (34). Byl o pět let mladší a měl před sebou dobře rozjetou kariéru.

Psalo se o tom, že jeho rodiče si představovali, jak se ze syna stane velká hvězda v Kanadě nebo USA. Když ale začal chodit s Vlaďkou a ta s ním čekala dítě, tak se tenhle sen začal rozplývat.

Zdeňkovi rodiče prý se snachou kvůli tomu moc dobře nevycházeli. Modelka sama přiznala: „Vztahy v každé rodině jsou komplikované. Možná to někdy nebylo úplně ideální.“

Každopádně přišla krize a následně i rozvod. Na obzoru se objevil jiný muž, také

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden