Moje šťastná hvězda

Tomicová po odchodu ze Zoo: Sen o milionovém zaměstnání vzal za své

Televize nedávno oznámila, že neplánuje další spolupráci s herečkou Pavlou Tomicovou (61) v roli veterinářky Anežky Krásné. Přestože situace naznačuje, že po jejích komplikacích ze způsobené náhlou absencí mohla Pavla dostat na Primě konečnou stopku, realita je úplně opačná.

Pavla Tomicová se brzy vrátí na televizní obrazovky v novém projektu, který slibuje být velkým hitem. Je vysoce pravděpodobné, že diváci s nadšením přijmou její novou roli, která bude v mnohém připomínat jejich oblíbenou postavu Anežku.

Pavla Tomicová je stálicí TV Prima, má velkou diváckou odezvu, proto ji televize plánuje nadále hýčkat," potvrdil dobře informovaný zdroj z produkčního týmu primáckých pořadů. „Na nový projekt s ní rozhodně počítáme.“

V seriálu ZOO již už neuvidíme.

Jeho kolega dodal: „Pavla je komediální herečka, typické jsou pro ni role dobrosrdečných paní. Ačkoliv byla její postava ve Slunečné zpočátku ztvárněna jako chamtivá bába, bylo v plánu ji postupně přetvořit v dobračku. Pro negativní role není – to prostě není její styl.“

Podrobnosti o novém seriálu zatím zůstávají tajemstvím, ale je jasné, že se jedná o dlouhodobou spolupráci, která Pavle Tomicové zajistí slušný výdělek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden