Můj čas na kafíčko

Tomicová znovu v pasti osudu: Svědek odhaluje šokující tajemství!

Ondřej Malý (58), který náhle opustil Pavlu Tomicovou (61) kvůli mladší kolegyni Kristýně Kociánové (39) totálně sundal sebevědomí Tomicové a nejen to!

 

Zrada a pád hvězdy

Zdánlivě nezlomná ikona české zábavy, vždy usměvavá a pozitivně naladěná herečka Pavla Tomicová (61) čelí dalšímu krutému úderu osudu. Po zradě svého manžela Ondřeje Malého (58), který ji opustil kvůli Kociánové, se Tomicová propadla do hluboké psychické propasti.

Tento emocionální zlom následně vedl k okamžitému zrušení veškerých profesionálních závazků - od natáčení až po účinkování v divadelních hrách. Ve snaze o nový začátek se Tomicová přestěhovala do jiného města, ale otázky pořád visí ve vzduchu: Není její nový začátek jen opakováním dřívější chyby?

Exmanžel Ondřej Malý (58). Milovala ho, věřila mu, a on toho zneužil.

Tomicová a tajemný společník

Kdo stojí po jejím boku v těžkých chvílích? V období hledání své duševní rovnováhy se Pavla Tomicová (61) rozhodně neuchýlila k samotě. Ve chvílích, kdy se snaží překonat osobní krizi vyvolanou nečekaným rozchodem, jí dělá společnost postava dobře známá fanouškům divadelní scény.

"Přijel pro ní ten atraktivní herec, s nímž vystupuje v Zoo," potvrdil jeden ze sousedů, odkazujíc na Pavlino současné bydliště. Díky pečlivé práci naši redakce bylo odhaleno, že tajemným podporovatelem v těchto krušných dnech není nikdo jiný než Robert Nosek (46), úspěšný herec, který by měl mít v Hradci Králové vlastní domov.

Na své děti se naštěstí vždycky mohla spolehnout.

 Osudová chyba nebo záchrana?

Pavla Tomicová je bezpochyby jednou z nejvíce obdivovaných hereček současnosti, získala si srdce nejen kolegů, ale i široké veřejnosti. Po bouřlivém rozpadu jejího dlouholetého vztahu s Malým si pro ni všichni přejí najít pravou lásku, přesto panují obavy, zda opět nekráčí stejnou nebezpečnou cestou.

Už jednou ji podobná volba stála manželství a vyústila v dramatický konec. Malého vztah s Kociánovou způsobil jeho opuštění rodinného hnízda, což rychle vyústilo v příchod jejich syna Jakuba do jejich života.

Herečka Kristýna Kociánová (39) vypadá nevinně, že? Ale Tomicová už ví, co je zač!

Tento neočekávaný vývoj ponořil Pavlu Tomicovou do hlubokého šoku, vedoucí k dramatické ztrátě více než 35 kilogramů. Psychické boje, kterým čelila po rozpadu manželství s Ondřejem Malým, s nímž sdílí dceru Anežku, si vybraly těžkou daň, a stopy této bolesti v ní rezonují i nyní. Je herečka opravdu připravená na novou lásku?

 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden