Moje sladké tajemství

„Tonic měl rád i můj táta,“ říká Libor Bouček

V minulých dnech jsme měli možnost vyzpovídat oblíbeného moderátora Libora Boučka. Zeptali jsme se, proč se stal tváří nového produktu Kinley Tonic Water Zero, jak vzpomíná na dětství a čím nejlépe uhasí žízeň v teplém letním počasí.

Nedávno jste se stal společně s Emmou Drobnou ambasadorem nového produktu Kinley Tonic Water Zero, tedy tonicu bez cukru. Co vás k tomu vedlo?

Naprosto přesně si pamatuji, jak na začátku 90.let pil tonic můj táta. Bylo to období nových příležitostí, tátovi se dařilo v podnikání a vždycky když přišel z práce a bylo aspoň trochu teplo, pil tonic. Jako limonádu pro dospělé. Tu chuť jsem jako dítě nedával a okamžitě se mi vrylo do paměti, že je to fakt dospělý nealko. Navíc ryze otcovské.

Teď jsem víc než rok táta já a být součástí nové, zdravé, linie tak silné značky, jako je Kinley, je radost a čest.


Z jakého důvodu si pravidelně dopřáváte tonic, a jak byste popsal jeho chuť?

Zažene žízeň. Ta přirozená hořkost je přesně chutí, která mi jako čtyřicátníkovi vyhovuje. A o tom, jak zásadní součástí koktejlů tonic je, snad ani nemusím mluvit.

Domníváte se, že nový Kinley Tonic Zero bez cukru chutná oproti běžné verzi jinak?

Přiznám se, že necítím vůbec žádný rozdíl. Výrazná a nezaměnitelná chuť nezmizela a troufám si tvrdit, že v tomto případě je varianta Zero zcela logická a správná. Cukr mi absolutně nechybí. Spíše naopak.


Při jakých příležitostech sáhnete po Kinley Tonic Zero?

Pořádně vychlazený, když začíná zapadat jarní či letní slunce a jako doplněk kvalitního ginu leckdy i ve chvíli, kdy to stejné slunce začíná vycházet.

Novinka Kinley Tonic Zero přichází na trh zcela bez cukru.
Je tedy ideálním řešením pro všechny, kteří si hlídají linii. Řešíte váhu i vy?

Snažím se. Minimálně přemýšlet o tom, co v průběhu dne konzumuji. Linie není ani tak osobní posedlost, ale součást produktu, který nabízím. Takže musím vypadat zdravě. A to ve všech ohledech.

Je jasné, že cukr leckdy až příliš vstoupil do našich životů a existuje-li způsob, jak ho aspoň trošku eliminovat, měli bychom ho využít.

Takže ZERO varianty jsou správným a rozumným řešením.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden