Moje šťastná hvězda

Tori Spelling: Má nehorázné dluhy a čeká pátého potomka

Finanční krizi řeší svérázně

Takové rozmary, jako má TORI SPELLING (43), nemá jen tak někdo. Herečka asi zapomněla, že je v kritické finanční situaci, a neváhá si pořídit další dítě. 

Očekávání potomka je samozřejmě radostná událost, jenže v případě někdejší hvězdičky seriálu Beverly Hills 902 10, je to spíš na pováženou. Nejenže v jejím věku by mohlo těhotenství být rizikové, ale doma už má čtyři děti, LIAMA (9), STELLU (8), HATTIE (5) a FINNA (4), a navíc se už delší dobu potýká s obrovskými dluhy, které podle všeho neví jak a čím začít splácet. Seriálová Donna si podle svých slov vždycky přála mít velkou rodinu a tomu zřejmě podřizuje vše.

Manželská krize
Těhotenství pro ni bylo překvapením, ale velmi se z něho raduje. Sice se nabízí otázka, jestli z její strany nebylo plánované, protože přece musí vědět, jak se nějakým způsobem proti početí chrání.
Stále tady však zůstává fakt, že její manželství s hercem DEANEM MCDERMOTTEM (49) procházelo krizí, což na jednu stranu není dobrý čas na pořizování dalšího potomka, na stranu druhou ale mohla Tori právě tady vidět příležitost, jak se opět sblížit. Není žádným tajemstvím, že její manžel přemýšlel o vasektomii, což svědčí o tom, že on další dítě neplánoval. Největším problémem jsou ale peníze. Oba manželé dluží na daních v přepočtu přes šest milionů korun.
Nedávno se nechali slyšet, že nemají skoro žádné úspory, protože jejich život je velmi nákladný. Tori vyrůstala v bohaté rodině a už od dětství byla obklopena luxusem, jehož se podle svých slov nechce vzdát. Zdá se, že spoléhá na svou matku, že se postará alespoň o děti.

Její muž prošel léčebnou pro sexuálně závislé. A právě tam uvažoval o vasektomii. Sešlo z ní kvůli nedostatku peněz.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden