Moje šťastná hvězda

Touha po divadle byla silnější než jeho sklony k zločinu

Moje šťastná hvězda

Brzy nastal kolotoč dlouhých flámů a milostných avantýr, které Ivanka nedokázala přenést přes srdce. On zase nesnesl myšlenku, že je s jiným.

Charismatický JOSEF VINKLÁŘ (†76) neměl moc přátel. Zato si potrpěl na milostné románky, které ničily jeho manželky. To ale nic nemění na tom, že to byl velmi výjimečný herec.

O Josefu Vinklářovi (†76) se často říkalo, že se rád napije a je takzvaně „na ženský“. Ti, kteří s ním pracovali, pak ještě často dodávali, že byl i v soukromí velice podobný své nejznámější seriálové postavě, doktoru Cvachovi z Nemocnice na kraji města.

Zda to byla pravda, mohou posoudit jen lidé, kteří jej skutečně znali. My si ho budeme navždy připomínat jako skvělého herce a muže, na kterého ženy opravdu letěly. Však se také stihl třikrát oženit, z toho dvakrát se stejnou dámou, herečkou Ivankou Devátou (85). Také se s ním ale dvakrát rozvedla, a přesto o něm vlastně nikdy neřekla nic zlého.

V hořícím domě spali dva malí synové

Josef Vinklář přišel na svět 10. listopadu 1930 v malé vesničce Podůlší v Českém ráji. Když mu bylo pět let, prožila rodina obrovskou

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden