Moje šťastná hvězda

Touží být jako maminka?

Dcera IVY JANŽUROVÉ (79) má pěkně našlápnuto. SABINA REMUNDOVÁ (48) je v současné době jednou z  nejvyhledávanějších hereček. O svém talentu má mít ale pochyby.

Stále plná života a nepřekonatelná, tak většina lidí vnímá legendární herečku Ivu Janžurovou (79), která má za sebou opravdu velkou kariéru. I přesto, že momentálně nemůže vystupovat v divadle, nezahálí a doma si alespoň oprašuje texty, aby byla pořád ve formě.

Ani její starší dcera Sabina Remundová (48) nepadla daleko od stromu a nyní dostává jednu pracovní nabídku za druhou. A jak se sama svěřila, je za  to moc ráda. Ještě nikdy o ni nebyl takový zájem, jako je teď. Šla konečně do sebe a začala si budovat velkou kariéru jako její talentovaná maminka?

Maminka, herečka Iva Janžurová (79)

Kukačky ji zviditelnily

Mnoho televizních diváků zná Sabinu z úspěšného seriálu Kukačky, kde ztvárnila jednu z hlavních rolí. ,,Jsem za tuto zkušenost moc ráda a doufám, že se najde podobný projekt, ve kterém bych si opět mohla zahrát, ” nechala se slyšet herečka.

A  právě díky tomuto seriálu se dostala do povědomí i  mladší generace, což prý vždycky chtěla. Říká se, že to dělá z jednoho prostého důvodu. Co za tím vězí?

Snaží se vyrovnat legendě?

Není žádným tajemstvím, že má Sabina se svou matkou nadstandardní vztah. Leckdo by jim mohl závidět. Avšak i tak se přece jenom najde něco, o čem Sabina nerada mluví.

Je sice jistě pyšná, že je její maminka už po dlouhé desítky let jednou z našich největších filmových a televizních hvězd, sama by ale takový úspěch taky brala.

Ačkoli má i Sabina velký talent, nikdy se jí nedařilo tak jako Ivě. Nyní ale vidí příležitost všechno konečně změnit. Údajně si má v současné době domlouvat roli v nově připravovaném celovečerním filmu, jenž má jít v příštím roce na jaře do kin.

Bude to tedy další velký krok k úspěchu? Je to dost možné. Remundová má mít ale strach, že zklame nejen diváky, ale i  svoji maminku. Ty dvě ale asi bude vždy každý srovnávat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden