Moje šťastná hvězda

Touží po další desce

Ačkoli zpěvačka Tereza Černochová (38), která koncem loňského roku zazářila v taneční soutěži StarDance, vypadá velice mladě, příští rok na jaře oslaví už čtyřicítku.


A při té příležitosti by si ráda splnila svůj velký sen – vydat další vlastní desku. „Širokou veřejnost asi moc zajímat nebude, ale mně je to jedno, já si to chci prostě splnit, mít svoje vlastní dílo. Sama si skládám texty, sama si dělám hudbu.


Konzultuji to s kamarády hudebníky a stávám se čím dál erudovanější. A opravdu se těším na výsledek,“ nechala se slyšet Černochová. A když už se rozhovořila o svém blížícím se jubileu, zavzpomínala i na staré časy, respektive kariéru se skupinou Black Milk, se kterou tehdy slavila velké úspěchy.


S bývalými kolegyněmi Terezou Kerndlovou (35) a Helenou Zeťovou (41) se ale rozešly ve zlém a zdá se, že ani čas nezahojil všechny rány. „Naše cesty se rozešly. Někdo dělá kariéru ve Španělsku z baráku s nádherným výhledem a je aktivní na sociálních sítích, někdo o sobě nedává vědět vůbec,“ uzavřela.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden