Moje šťastná hvězda

Touží po Martě její kolega?

Rozchod se zpěvačkou RADKOU FIŠAROVOU (45) ho hodně bolel. Zdá se ale, že jej JIŘÍ HÁNA (46) překonal. Prý randí s herečkou MARTOU DANCINGEROVOU (31), která je však už několik let zadaná!


Nechodí na večírky, ve společnosti ho prakticky nepotkáte. Přesto patří k nejobsazovanějším českým hercům. Jiří Hána (46) září ve Specialistech i ve Zlaté labuti. Právě v seriálu z období protektorátu Čechy a Morava to prý hodně zajiskřilo mezi ním a Martou Dancingerovou (31).


Říká se, že se snaží, aby spolu byli pravidelně alespoň chvíli sami. Jenomže herečka je zadaná, doma má herce Marka Pospíchala (45) a vychovávají spolu syna Antonína (6) a jeho dvě děti z předchozího manželství.


Stále se však ještě nevzali. Přitom se povídá, že herečka po svatbě moc touží. Možná i proto se mohla nechat Hánou svést. O něm se ostatně povídá, že by svým partnerkám snesl i modré z nebe...


Každý je jiný


Když se okatá brunetka s Pospíchalem seznámila a začali spolu chodit, někteří její známí jí to měli vymlouvat. Tvrdili, že je o dost starší, a navíc je každý z úplně jiného těsta, což by mohlo časem začít dělat neplechu.


A zjevně došlo na jejich slova. V zákulisí českého showbyznysu se proto stále častěji mluví o tom, že by Dancingerová ze vztahu ráda vycouvala. Samozřejmě to ale není jednoduché, už kvůli dětem.


V přítomnosti Hány ale podle některých vždy úplně pookřeje, mají mít i stejný smysl pro humor, kdežto o Pospíchalovi se povídá, že je vlastně docela velký suchar, a navíc mají ještě rozdílný pohled na život.


Jak se rozhodne?


Existuje asi několik scénářů, ze kterých si bude muset Dancingerová vybrat. Buď bude za hodnou partnerku a případný románek ukončí. Anebo to rozsekne a rozejde se s Pospíchalem. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden