Moje šťastná hvězda

Touží po zkušeném milenci!

Kdo jí nakonec padne do noty? Bude to nějaký mladý kolega, nebo spíš zkušený muž?

Hvězda seriálu Dobré zprávy NATÁLIE HALOUZKOVÁ (21) si podle všeho chce nyní užívat svobodu a nezávazný sex. Čeká na ni zástup nápadníků, stačí ukázat.


Patří mezi nejatraktivnější české herečky a má výhodu, že jako zrzka není „tuctovka“. Blondýn a brunetek je na každém rohu plno, Natálie Halouzková (21) tak může sázet na to, že je vlastně výjimečná. Navíc je pěkně divoká, nebojí se mluvit o sexu a přiznává, že v tomto ohledu je rozhodně pro experimentování. Podle ní je to správné koření.


Student jí nestačil


Podle informací ze zákulisí českého showbyznysu právě na tohle dojel její zatím poslední vztah se sympatickým studentem. Asi byl v posteli málo pro pokusy, na kterých mladá hvězdička nejspíš ujíždí. Teď je volná a může to rozjet na plné obrátky. Kdo by pro ni mohl být ideální? Zřejmě starší muž, který má dostatek zkušeností a může ji hodně přiučit.


Který kolega asi brzy skončí v její posteli?

Útěk kvůli románku?

Jisté je, že o muže nebude mít nouzi. Stačí se rozhlédnout. Vždyť hlavní mužskou roli v Dobrých zprávách hraje Vladimír Polívka (33). Sice má vztah, ale co, takových v minulosti bylo. Seriálový hezounek by jistě splňoval její přísná měřítka. Nebo Šimon Bilina (27) ze seriálu ZOO, kde si Natálie zahrála roli Míny.

Ještě nedávno se totiž šuškalo, že mezi nimi přeskočila jiskra. Tu ale zřejmě Halouzková uhasila, když ze ZOO odešla právě kvůli Dobrým zprávám. Dokonce právě to mohl být pravý důvod, proč „prchla“. Třeba dala Bilinovi najevo něco, s čím on až tak úplně nesouhlasil.

Režisér, nebo raději scenárista?

Může ale zalovit i v mnohem nebezpečnějších vodách, které jí ale do budoucna mohou mnohé přinést. Nebyla by první ani poslední herečkou, která vlezla do postele režisérovi jen proto, aby získala zásadní roli v nějakém trháku. Otázkou je, koho zvolit tak, aby z toho něco bylo.

V minulosti by byl sázkou na jistotu Filip Renč (57), který byl svýmimilostnými aférkami pověstný. Ale z divokého tygra je už dnes spíš bezzubý králíček. Navíc na současných seriálech se většinou podílí větší počet lidí, takže je to trošku sázka na nejistotu. Mnohem bezpečnější by tak bylo poohlédnout se po vhodném scenáristovi.

Ten jí může roli napasovat přímo na tělo. Někdo, jako je třeba René Decastelo (49). Sice je momentálně zadaný, to ale neznamená, že by s tím jedenadvacetiletá zrzečka nedokázala něco udělat, pokud by chtěla. Tím spíš, že je svobodná a bez závazků.

Každopádně Halouzková je v situaci, která z jejího pohledu není vůbec špatná. Dělá dobře, když se neváže na jednoho muže. Na to bude mít času dost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden