Moje šťastná hvězda

Touží se usadit a konečně se vdát?

Hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód KRISTÝNA FREJOVÁ (49) už nĕjaký čas randí s přítelem HONZOU. Kdy do toho praští?

Herečce známé ze seriálu Sestřičky Modrý kód její milostný život jen kvete. Už téměř tři roky je Kristýna Frejová (49) šťastně zadaná a svého přítele Honzu si nemůže vynachválit.

Seznámili se na vodácké výpravě, a to v kempu, který miloval Kristýnin dobrý kamarád, herec Jaroslav Šmíd (†47), kterému říkala Jerry.

Byla psychicky na dně

„Tak jsme si u okénka dali zelenou, vedle seděli takový sympatický kluci a říkali, že nás pozvou na panáka, tak jsme tedy pili celý večer, vlastně celý kemp,“ popisuje seznámení se svým vyvoleným.

„Vlastně jsme pili na Jerryho a od té doby jsem se svým přítelem,“ zakončila romantickou historku. Kristýna Frejová v minulosti příliš štěstí v lásce neměla.

Se svým bývalým přítelem, muzikantem Jakubem, má jedinou dceru Ráchel (14). Jakub ji však opustil a ona z toho měla velké psychické problémy.

Mimo jiné ji hluboce trápila i smrt milované maminky Věry Galatíkové (†69) a rozhodla se to všechno řešit. Pomohla jí až poslední dobou velice populární terapie tmou.

Tam se uvolnila a uklidnila, měla možnost si v hlavě všechno vyřešit. Možná i kvůli tomu, že si prošla skutečně bolestným obdobím, si teď o to víc váží toho, co má. Se svým současným přítelem toho má hodně společného.

Pojí je stejné vášně

Oba milují sport, otužování a kromě toho má Honza dceru v  podobném věku, jako je Kristýnina Ráchel. Holky si tak hned padly do noty a všichni údajně fungují jako velká rodina.

Honza bydlí kousek za Prahou a dřív se s Kristýnou vídali především o víkendu. Ona měla spoustu natáčení a neměla tak času nazbyt. Teď je ale všechno jinak.

Frejová aktuálně natáčí jen seriál Sestřičky Modrý kód, veškerá ostatní práce jí kvůli koronavirové pandemii odpadla.

Chtějí být už jenom spolu

Tím pádem má teď daleko víc času na svého přítele. Nyní se mají vídat téměř každý den, už si na  to zvykli a očividně bez sebe nemohou vydržet.

Jejich soužití je intenzivnější než kdy předtím a oba to mají vnímat stejně. Chystají se snad posunout jejich vztah na další úroveň? Herečce by se tak splnil další z jejích velkých snů.

Svatba už se plánuje?

Oba dva se milují, mají stejné zájmy, z jejich dcer se staly kamarádky. Zní to jako z romantického filmu, ale pro Frejovou je to krásná realita. Už zbývá jen jediné – aby svůj vztah zpečetili.

Je jen otázka času, kdy se bude Kristýně na prsteníčku třpytit zásnubní prsten. Koneckonců, partneři měli o svatbě už dokonce mluvit a údajně ji mají chystají.

Nechtějí se ale podřizovat současným koronavirovým opatřením, a tak chtějí počkat, dokud se situace neuklidní. Vypadá to, že po veškeré té bolesti čeká Kristýnu přece jen šťastný konec.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden