Moje šťastná hvězda

Touží snad Kaňoková po dalším dítěti?

Teprve nedávno Beáta Kaňoková (35) porodila, už se ale prý doslova třese na další těhotenství. Problém však je, že její partner to nemusí cítit stejně.


Porod si nemohla hvězda seriálu Zlatá labuť vynachválit. Na svět přivedla krásného synka, jehož jméno s jeho tatínkem, kameramanem Tomášem Kotasem (36), zatím tají. Ví se jen to, že začíná na písmeno T.


„Já věděla, že mi to bříško bude chybět. To je strašný,“ napsala si Beáta Kaňoková (35) na sociální sítě a přidala fotku z doby před porodem. Začalo se spekulovat, že by herečka chtěla co nejrychleji další miminko. Jenže je tu asi háček.


Jejich vztah prý zdaleka není ideální.

Váhá kvůli problémům?

Přítel herečky je prý proti. Těžko říct, jestli je to pravda, každopádně se už nějakou dobu povídá, že jim vztah příliš neklape. Dítě prý pro ně bylo požehnáním i v tom ohledu, že bez něj by už možná dávno nebyli spolu.

Takže by se asi dalo pochopit, kdyby Koťas váhal, zda do toho „praštit“ znovu. Navíc Kaňoková už má dceru Juditu (4) s bývalým partnerem, hercem Tomášem Havlínkem (31).

Otázka tak je, co bude dál. Je klidně možné, že herečka bude na mimču trvat, zatímco Kotas bude dělat všechno proto, aby se to nestalo. Z toho mohou pramenit další neshody.

Nechce si ji vzít?

Řešením by byla svatba, ta by mohla dát Kaňokové alespoň nějakou jistotu. Tím spíš, že v minulosti sama přiznala, že život na „psí knížku“ není nic pro ni. Jenže se nezdá, že by se ji Kotas chystal požádat o ruku.

Třeba se zalekl nedávných spekulací, že jeho drahá polovička mohla něco mít s kolegou Adamem Vaculou (36). To se sice nakonec nepotvrdilo, přesto v něm mohly zůstat pochybnosti. Vypadá to zkrátka na pořádně zamotané klubko, které se asi bude velmi složitě rozplétat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden