Moje sladké tajemství

Touží snad po další lechtivé scéně?

U ž delší d o b u se herečka Jaroslava Obermaierová (73) potýká se zdravotními problémy a i přesto stále pracuje na plné obrátky. Kromě zamilované role Vilmy Niklové v seriálu Ulice se také snaží fungovat i jako divadelní herečka.

Navíc je také tváří časopisu Můj čas na kafíčko, kterému dělá reklamu dokonce na televizních obrazovkách. Nedávno se ale Jaroslava pochlubila s tím, jak královsky byla v minulosti zaplacena za erotickou scénu ve filmu Souhvězdí Panny.

„Denní honorář byl sto šedesát korun a za tu scénu jsem dostala čtyři sta. No, neberte to!“ prozradila herečka, která možná tak trochu lituje, že tyto doby jsou pryč. Třeba tím taky chtěla naznačit, že by nebylo špatné, kdyby nějaký ten příplatek dostala v práci i v současné době.

Jestli by ale kvůli tomu byla schopná nějaké milostné scény, je otázkou. Faktem ale je, že její role v Ulici je stále velmi aktivní a rozhodně není nemožné, že jí třeba režiséři ještě přisoudí nějakého staršího muže, se kterým v seriálu prožije nějaký románek.

Vzhledem k tomu, jak bizarní průběh někdy seriál má, by to rozhodně nebylo nemožné. Tak si možná Jaroslava přijde na své.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden