Moje šťastná hvězda

Toužila mít sedm dětí!

Když CHANTAL POULLAIN (65) potkala BOLKA POLÍVKU (72) věděla prý jen to, že s ním chce mít spoustu dětí. Proč má jen jedno?


S jediným synem Vladimírem (32) pojí Chantal Poullain (65) velmi silné pouto. Vždycky si přála mít velkou rodinu, což se jí bohužel nesplnilo, protože její tehdejší manžel Bolek Polívka (72) byl zásadně proti, přestože později měl dětí hned šest. O to víc je fixovaná právě na Vladimíra.


Nikdy by mu nelhala


„Chtěla jsem sedm dětí…“ překvapila Chantal Poullain v televizním pořadu. Také vysvětlila, že Bolek toužil cestovat a věnovat se naplno divadlu. Vladimír tak zůstal jedináčkem. Podle slavné mámy ale vydá za sedm dětí dohromady.


Pochopitelně, že existují možnosti, jak otěhotnět i bez souhlasu manžela, ale něco takového by prý Bolkovi nikdy neudělala. Na to prý vůči němu cítila příliš velký respekt a úctu. Navíc mu nechtěla dělat nic takového za zády.


Jestli něco přijde Poullain k smíchu, pak je to skutečnost, že její bývalý muž nechtěl mít sedm dětí a nakonec jich má šest. Už v době, kdy se s francouzskou divou seznámil, měl potomky dva a po rozvodu s Chantal Poullain se mu narodily další tři děti. Polívkovi ale herečka nic nezazlívá a užívá si  vztahu se svým synem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden