Můj čas na kafíčko

Trable v ráji! Kdo z nich koho podvádí?

Můj čas na kafíčko

Miliony na účtu, nejdražší auta a luxusní nemovitosti, to jsou příjemné věci, ale to podstatné nenahradí. Mezi Leoše a Moniku vtrhla krize!

Mnozí je obdivují, pro jiné jsou symbolem sladkého života, další je chtějí napodobit. Málokoho napadne, že život Leoše Mareše (45) a jeho ženy Moniky Marešové (40) ale není v jednom podstatném ohledu zase tak moc záviděníhodný. Co se u nich děje?

Jejich život je jeden dlouhý záběr na sociálních sítích, moderátora Leoše Mareše (45) i jeho manželku Moniku (40) můžeme vidět stokrát jinak, na chalupě, doma, na dovolené, v novém bytě s fantasticky vysokými stropy, s příbuznými, s fanoušky, s výrobky, za jejichž propagaci berou velké peníze.

Pochlubili se i s tím, že chodí na párovou terapii a že konzultace s psycholožkou jejich manželství údajně vylepšily, zkrátka se zdá, že už opravdu není nic, co by o zazobaném páru nebylo známo – kromě jedné věci. Dosud se říkalo, že Monika Leoše

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden