Můj čas na kafíčko

Tragédie postavila Liama Neesona před nejtěžší životní rozhodnutí!

Můj čas na kafíčko

První chvíle po úrazu hlavy nevypadaly pro jeho ženu nijak nebezpečně.

Britský herec Liam Neeson (70) měl se svojí životní partnerkou Natashou Richardson (†45) velmi šťastné manželství.  Smrt, která jejich vztah ukončila, byla přitom v podstatě zbytečná a dalo se jí zabránit.

Herečka Natasha Richardson (†45) pocházela ze slavné rodiny. Otcem byl režisér Tony Richardson (†63), matkou hvězda filmů 60. a 70. let Vanessa Redgrave (85). Tak nějak z toho vyplývalo, že jejich dcera určitě zdědila umělecké geny a vydá se podobným směrem. Její doménou bylo ale spíše divadlo než film.

S bulvárem se úspěšně poprali

S Liamem Neesonem (70) se Natasha seznámila právě při účinkování v jedné společné hře. Bylo to v době, kdy se herec mezinárodně proslavil hlavní rolí ve filmu Schindlerův seznam. Rok poté, co se díky tomu stal opravdu slavným, se s Natashou vzali – přesně řečeno to bylo v červenci 1994.

S krátkým odstupem se jim pak narodili dva synové, Michael (27) a Daniel (26). Pro Liama to bylo první manželství, pro Natashu nikoliv. Měla za sebou už vztah s

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden