Moje šťastná hvězda

Tragické nehody je poznamenaly už navždy

Tajemství slavných

Zohýbané plechy, poškrabaný lak, uražený výfuk jsou ve výsledku při bouračce ty lepší varianty. Všechny nehody slavných jsou veřejností ostře sledované. Kromě zvědavosti, co se vlastně stalo, si lidé podle reakcí celebrit dělají i obrázek o jejich povahách.

Pod koly jejího auta číhala smrt

Zpěvačka DARA ROLINS (43) v červenci 2010 byla jedním z aktérů tragické autonehody, při které zemřel motocyklista. V případě, že by jí byla prokázána vina, hrozilo jí šest let vězení za zabití z nedbalosti. Život se Rolins během několika vteřin obrátil doslova na ruby.

Cítí se nevinná

Po nehodě se rozpoutal kolotoč policejního vyšetřování, posudků znalců, bitva právníků. Zpěvačka přiznala, že její terénní Mercedes byl poněkud širší vzhledem k úzké silnici, která vede k jejímu domu v Divoké Šárce. Navíc cesta byla samý výmol. Uprostřed pruhu, po kterém jel motorkář, byl podle jejích slov hluboký výmol, kterému se vyhýbal. „Byl to zlomek vteřiny,“ popisovala svou nehodu Dara. Zraněný motocyklista se podle jejích slov po srážce posouval po lokti, až se opřel o zídku a žádal ji o vodu. Je to vzpomínka, kterou asi zpěvačka nevymaže nikdy z paměti, i když o sobě říká, že nemá v povaze se dlouho trápit a nechávat se ovlivňovat špatnými energiemi. Přesto jí následná soudní jednání stála spoustu sil. Byla uznaná vinou, odsouzená, na odvolání jí byl trest snížen, až nakonec zasáhla „vyšší moc“ v podobě novoroční amnestie prezidenta Klause. Čeho jí však tento milý dárek nezbavil, byl tříletý zákaz řízení, takže musel nastoupit osobní řidič. Sama před sebou se podle jejích slov cítí čistá, ovšem zážitek nevymaže z paměti do konce života.

Věra Martinová měla štěstí v neštěstí.

Těžká havárka jí poznamenala obličej

První dáma české country hudby, zpěvačka VĚRA MARTINOVÁ( 56) se před časem vydala na Moravu. Cesta probíhala celkem v klidu, když se najednou těsně před ní stala havárka. Stačilo málo a stala se opět obětí další těžké autonehody. Okamžitě se jí vybavily vzpomínky na její vlastní bouračku, která jí na dlouho poznamenala život. Tentokrát u ní stál anděl strážný.

Deset let nemohla sednout za volant

Před více než dvaceti lety však měl andělíček strážníček Věry Martinové volno. Stalo se to v roce 1989 na silnici mezi Janovem a Litomyšlí. Na dotaz, co bylo potom, zpěvačka nedokáže odpovědět, protože si spoustu věcí nepamatuje. Zkrátka je vymazala, i když tvrdí, že v šoku nebyla. Těžko tomu věřit, protože utrpěla nejedno zranění, hlavně v obličeji. Dodnes je na její tváři poblíž úst znát jizva po zhojeném pořezání.

Deset let

Faktem ale je, že krásné Věře na její popularitě nikterak neubrala, naopak se stala součástí její image. Ona sama se prý se svým poznamenáním naučila žít, důležité bylo, že vůbec přežila.
Bez šrámů tenkrát neskončilo ani její auto. Zážitek to musel být vskutku traumatizující, protože jí trvalo celých deset let, než byla schopná zase sednout beze strachu za volant. Nezbývá než doufat, že žádné příště nebude a její anděl strážný bude nad ní stále bdít.

Jiří Bartoška katastrofy snad přímo přitahuje.

Prezident často ohýbá plechy

Herec JIŘÍ BARTOŠKA (68), prezident karlovarského filmového festivalu má na svém kontě nejeden automobilový debakl. Byly to ale naštěstí autonehody, které se ve srovnání s tím, co musel v souvislosti se svým onemocněním prožívat v uplynulých měsících, bolely spíš jeho kapsu, protože ničil svá luxusní a oblíbená auta.

Má smůlu?

V červnu 1996 Bartoška havaroval se svou krásnou Mazdou. Vyvázl sice jenom lehce pošramocený, ale škoda na autě byla značná. Dokonce se spekulovalo o tom, že neblahou roli v jeho nehodě sehrál i nějaký ten alkohol. Při další nehodě v Pardubicích do hercovy černé audiny narazila v koloně řidička Peugeotu. Ona i herec vyvázli bez šrámu, Bartoška se sice jako správný gentleman na viníka v sukních tenkrát i usmíval, ale následky srážky nebyly tak úplně zanedbatelné. Škoda na hercově džípu, který měl promáčknutý nárazník, uražený výfuk a rozbitý blinkr, byla asi 50 tisíc korun, peugeotek dopadl se svou značně zdemolovanou přední částí mnohem hůř. A do třetice herec poničil svůj milovaný bavorák. Podařilo se mu to v Praze v Pařížské ulici. Zda to bylo během nepodařeného parkování, či při kolizi s jiným autem, však řidič neprozradil. Ale ať už se to stalo tak či onak, Jiřího vůz, který v základu stojí kolem pěti milionů korun, byl na pravém zadním boku viditelně poničený.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden