Můj čas na kafíčko

Tragickou rodinnou událost poznala Marta Jandová na dálku

Můj čas na kafíčko

S druhým manželem jí dali dohromady kamarádi.

Zpěvačka Marta Jandová (50) začínala s kariérou v Německu. Tehdy už za sebou měla jeden traumatický zážitek. A další na ni ještě čekal.

Dalo by se předpokládat, že dcera někoho tak slavného, jako je hudebník Petr Janda (82) bude už od dětství chtít jít v otcových stopách. Nebylo tomu tak. Marta Jandová (50) měla úplně jiný sen. Chtěla dělat překladatelku a tlumočnici.

Kdyby se bývala podle svých plánů dostala na filozofickou fakultu, tak by se dané profesi určitě věnovala. Nestalo se tak, což dnes ocení zejména fanoušci sympatické zpěvačky.

Jizvu bude mít v srdci navždy

Názory odborníků bývají často ošidné nebo dané určitou situací. Petr Janda se snažil zjistit, jestli má jeho dcera hudební sluch a tak ji v deseti letech zavedl k jedné profesorce z konzervatoře. Ta to ovšem moc neodhadla. Řekla, že Marta

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden