Můj čas na kafíčko

Tragický konec krátké lásky Lady Diany provázely údajné záhady!

Můj čas na kafíčko

Po večeři na oslavu zásnub následoval brutální konec v tunelu!

Byla to láska krátká, ale stala se natolik slavnou, že vstoupila do historie. Lady Diana (†36) se do Dodiho Al Fayeda (†42) zamilovala v létě roku 1997. Na konci srpna téhož roku ale skončila nejen jejich láska, ale i jejich životy!

Lady Diana byla ve svých 36 letech jednou z nejvýraznějších světových osobností. Po rozvodu s princem Charlesem (71) hledala lásku u dalších mužů, ale nikdo z jejích milenců nakonec nevydržel její chování.

Svět bývalou princeznu miloval kvůli její charitativní činnosti a viděl v ní téměř anděla. V osobním životě byla ale prý nevyrovnaná a partnery citově vydírala.

Dodi byl zasnoubený s jinou!

Kdo to vlastně byl Dodi Al Fayed? Obchodník a filmový producent pocházel z bohaté egyptské rodiny a měl za sebou už jedno manželství. Oženil se v roce 1986, ale vztah dlouho nevydržel; po osmi měsících následoval

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden